Управителен съвет

Председател на УС на РК на БЛС:

Д-р Георги Георгиев – гр.Благоевград

 

Зам.-председатели на УС на РК на БЛС – Благоевград.

Д-р Дафина Тачова – гр. Благоевград:

Д-р Йоан Ников – гр.Сандански

Д-р Георги Мегданов – гр.Гоце Делчев

 

Гл. секретар на УС на РК на БЛС:

Д-р Съби Събев Хаджиев – гр. Благоевград:

 

Членове на УС  на РК на БЛС – Благоевград.

  1. Д-р Снежана Николова Хаджиева – гр. Благоевград
  2. Д-р Емил Цветков – гр.Благоевград
  3. Д-р Анита Шанина – гр.Благоевград
  4. Д-р Атанас Цветков – гр.Благоевград
  5. Д-р Илонка Седлоева – гр.Благоевград
  6. Д-р Илонка Давкова – гр.Благоевград
  7. Д-р Олег Славчев Яков – гр. Петрич
  8. Д-р Христо Спиров Георгиев – гр. Разлог

 

Управителен съвет – 2018-2021 година

Управителен съвет – 2015-2018 година